Over ons

NN78

Bouwbedrijf Amersfoort levert kwaliteit, service en vakmanschap. Wij werken met een vaste ploeg gespecialiseerde vakmannen; de metselaar en timmerman, maar ook de elektricien, stukadoor en loodgieter. De berg kennis en ervaring die wij met ons team hebben is groot. Dat zie je terug in de projecten die ons team van A tot Z uitvoerde voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. 

Bekijk onze projecten
NN78

Sinds 2010

Twee rechterhanden

In 2010 werd Bouwbedrijf Amersfoort opgericht. Sindsdien zijn allerhande projecten gerealiseerd voor zowel particuliere als bedrijfsmatige nieuw- en verbouw in Amersfoort en omstreken. Bouwbedrijf Amersfoort levert kwaliteitswerk. Ondanks dat wij vele mooie projecten deden, halen wij onze neus ook niet op voor het plaatsen van een schutting. Benieuwd naar al onze diensten?

Bekijk onze diensten

Net zoals thuis

We werken bij een ander net zo netjes alsof het bij ons eigen thuis is. Dus na een dag werken laten we de boel opgeruimd achter, ook al gaan we de volgende morgen weer vroeg verder. Wanneer er eens iets misgaat (want we zijn allemaal mensen), lossen we dat netjes op. We vertrekken pas als zowel de opdrachtgever als wijzelf trots zijn op wat we hebben neergezet.

Bij Bouwbedrijf Amersfoort hechten we net zo veel waarde aan de persoon voor wie we bouwen als aan de bouw zelf. Een wederzijdse klik is het fundament van onze samenwerking. Daarom komen we persoonlijk kennismaken als we de offerte gaan bespreken. Mail of bel ons over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven.

Neem contact op
Renovatie Schuur

Alles overzichtelijk

Offerte aanvragen

Graag maken wij de kosten voor de verbouwing inzichtelijk voor je. Houd er rekening mee dat bij het opmaken van een offerte veel informatie nodig is. Wil je zo veel mogelijk zelf doen? Werk je samen met een (interieur-)architect? Misschien is er geen architect nodig, of wil je graag dat wij dit contact aansturen. Stuur ons een e-mail met de beschrijving van je wensen. Maak je plannen zo concreet mogelijk. Een telefoongesprek volgt zodat we een zo gedetailleerd mogelijk beeld krijgen. In dat gesprek bepalen we of we al een voorlopige prijsopgave kunnen doen of eerst langskomen. 

Offerte aanvragen