Diensten

NN78

Verbouwen

Grondig verbouwen is onze specialiteit. Een woning helemaal strippen en weer opnieuw opbouwen? Blijer kan je ons niet maken. Stel je een groot huis voor waar alleen de muren overeind blijven. Of een jaren dertig woning die weer helemaal up-to-date moet worden. Een verbouwing gaat vaak samen met het uitbreiden van de woning of woonfuncties. We bouwen garages bij, extra kamers of een kelder. Wat dacht je van het plaatsen van een lift of zwembad? Kwaliteit en vakmanschap zijn bepalend voor het resultaat en dat is waar Bouwbedrijf Amersfoort voor staat.

NN78

Isoleren

Woningisolaties noemen we apart omdat hier veel vraag naar is. Met duurzame materialen zorgen wij dat je huis beter beschermd is tegen kou, warmteverlies en geluid. Laat je de woning door ons isoleren, dan voeg je bovendien waarde toe. Wil je jouw bedrijfspand, kantoor of woning verduurzamen? Schakel Bouwbedrijf Amersfoort in voor dakisolatie, gevelisolatie en het plaatsen van geïsoleerd glas.

Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. 

Neem contact op

Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf Amersfoort bouwt en verbouwt zakelijke gebouwen zoals horeca, winkels, kantoorruimtes en bedrijfshallen. Dankzij onze ervaring zijn we goed in het werken volgens een planning. Ook weten wij hoe belangrijk een begroting is. We denken mee over hoe we binnen het budget de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ook gedurende de bouw blijven we communiceren over de kosten en eventueel meerwerk.

Offerte aanvragen

Kwaliteit en vakmanschap zijn bepalend voor het resultaat en dat is waar Bouwbedrijf Amersfoort voor staat

Restauratie

De allure van vroeger maar het leefcomfort van nu? Dat is het resultaat van restaureren: een gedateerd of monumentaal pand helemaal opknappen. Een uitdagende restauratie doen wij graag. Misschien wil je wel een restaurant maken in een monumentale kerk? Dan vragen de werkzaamheden vaak om meer vakmanschap dan bij een ‘gewone’ verbouwing. Zoals kozijnen of gevels van hout die weer net zo mooi moeten worden als ze ooit waren. Laat dit met een gerust hart aan ons over.

Bekijk onze projecten

NN78

Nieuwbouw

Op speciaal verzoek bouwen wij in sommige gevallen ook nieuwe vrijstaande woningen en bungalows. Neem contact met ons op als wij de gewenste partij zijn voor jouw nieuwbouwplannen.

Neem contact op